Glaze

Det är namnet på en tidning jag kollar i just nu. Eller inte just nu, för nu skriver jag, men när jag ha slutat skriva nu så tänkte jag fortsätta läsa i den. Har aldrig sett eller hört talas om den tidningen förrens jag hittade den på ICA när jag och mamma var inne där och handlade lite mat. Hittills är den gansla bra, jag gillar att titta i mode tidningar och kolla sånt på nätet, men jag följer det inte själv. 

Jag och syrran har kommit på att för att folk ska gilla den stilen vi vill ha så borde vi bo i Japan. Vi älskar färgglatt och det ska vara mycket udda färger, men man kan inte ha det här i lilla Småland. I alla fall inte där vi bor, vet inte hur det är i övriga städer. Men färgglatt är det enda modet vi kan följa, om det kommer bli så i den stilen vi har. 

Rött hår var också inne nu i våras tror jag det var. Vilket jag har haft sen jag gick i sjuan?? Och det har ju börjat bli mer inne att ha något plagg i starka färger så vi sa en gång att det verka som vi skapar modet innan det bli mode, typ. Sen är det sjukt med att vissa som stirrat konstig på en för att man har rött hår och färgglada kläder själva ha rött hår och färgglatt. Blir lite sur över sånt man kan ha blivit retad för och så kommer de som har retat en och se lika dana ut som själv gjorde för någon månad sen.

Nu blev detta ett långt inlägg, men kände för att skriva av mig lite:)

Kommentera här: