Flyttat in igen.

Jaa, jag har inte skrivit här sen i söndags så det blir att skriva om hela veckan nu istället!

Måndag: Första dagen på lovet! Plockar ut nästan allt ur mitt rum, som man ser på bilden, för i morgon ska de målas;) Typ allting är packat i fluttlådor, vissa grejor ställde jag i TV rummet och i mammas säng. Så det ända som får vara kvar i rummet är ett bord och min garderob. Åkte ner och kollade färg med mamma:) Tog även ett hål i örat idag^^

Tisdag: Upp klockan 8 ungefär för att åka ner och köpa färg med mamma, det blev lila;) Eftersom syrran sov så fick pappa hjälpa mig att bära ut resten av sakerna och lite så, Linda fick hjälpa mig att ta ut sängen när hon vaknat:P Så efter att ha dammsugit hela rummet och spacklat för alla hålen så började vi måla:D Tycker faktiskt att det är roligt att måla och sånt så det gick ganska bra om jag får säga det själv;) Jag målade kanterna och Linda den största delen av väggen, vi va så grymma på det;) Fick sova nere hos henne inatt med för jag kunde ju inte sova i mitt rum:P Så tre av fyra väggar är klara, den fjärde ska ha tapet.

Onsdag: In till stan vid 12 tiden och kolla i affärer. Älskling kom in med, men jag åkte med Linda så vi fick vänta lite på honom:P Köpte som vanligt onödiga saker^^ Två stickade tröjor, ett presentkort till syrran när hon/vi fyller år, hårspray och sminkborttagning till ögonen, köpte även presenter till pappa som snart fyller år^^
Inatt så ska jag sova inne i lägenheten med älsklingen, som har klagat ungefär hela dagen på att shoppa är onödigt och tråkigt:P Han vet bara inte att det är skit kul;O Men han blev gladare när han fick äta subway och komma till lägenheten då han slipper gå:P Som vanligt är det inget kul på tv så vi va ganska trötta och uttråkade vid 7 tiden:P Sen var det så varmt så man håller ju på att dö där inne:O Men det var mysigt att få sova med honom:)

Torsdag: Idag när vi vaknat blev det att ligga kvar i sängarna och titta på TV och äta lite, sedan ner till Spice och äta "lunch". Jag tog bara vårrullar men älskling tog kyckling, det är så gott med thai och kina mat^^ Älskar det, så ska äta det på tisdag till lucnh när vi slutar tidigt;) Så gott det ska bli! Har även flyttat in i mitt rum idag, ska bli skönt att sova i min egna säng, har inte gjort det på två nätter och det ska bli så skönt^^ I morgon flyttar jag nog in helt!vMen jag har lite skolarbeten och saker att handla först innan jag gör något annat;)

puss puss / My

Kommentera här: