Sveriges värsta bilförare.

Sitter på mitt rum och tittar på en inspelning av Sveriges värsta bilförare och det är rätt kul hur illa folk kan köra egentligen. Man kan ju bara hoppas själv att man inte kommer köra så illa, om jag ens få körkort? Jag tycker faktiskt att det är löskigt att köra bil.
Men innan så var vi hos mormor, vi satt där ett bra tag och pratade. Det är rätt skönt att ha en släkt som man kan prata om allt med, Leffe var där med. Tog även några kort på katterna Pelle och Linus som var hemma idag! Riktigt fin modell var Pelle! Fast bilderna på honom var det Linda som tog.
Och just det, bilden ovan tog hon när jag satt inne på toa och snöt mig. Riktigt fin måste jag säga ;)

I morgon är det måndag som sagt, men jag ska inte till skolan för som sagt, jag är riktigt förkyld, mest snorig, så mamma tyckte inte jag skulle komma. Det är rätt bra att jag stannar hemma för jag känner mig inte riktigt frisk och har inte ork att träffa så många människor.

Vi är ju lediga på tisdag och onsdag med, vilket också känns bra! Men på tisdag ska jag och Linda in till Växjö, tydligen ska Lindas ragg Maxi med också, men vi får se! I morgon kommer Hannes med, han få ta hand om mig lite. Jag har en del att göra hemma med, måste duscha och tvätta en massa hela dagen. Ska nog ta och skriva mig en lista på vad som behövs?
Jag har glömt att säga att jag inte lyckades få upp videoklippet på bebisen som skrattade åt sin pappa när han rev sönder papper.

Kommentera här: