28 april 2011.

Idag var vi i köket i skolan. Det var rätt kul faktiskt för vi fick göra nästan vad vi ville. Jag var med Annelie och det gick riktigt bra, även om kökket blev lite bränt.
Vi fick sluta lite tidigare så vi gick på stan och väntade på att Linda skulle sluta och lite så. Ska kolla mer i mon och då är nog Linda med. Slutar antagligen lite tidigare än det står på schemat och vi kan ändå inte jobba direkt efter skolan så det blir nog lite shopping :)

Vi var på Grönkulla med idag och "hälsade på". Det var Sång Kånstest, niorna i Alvesta kommun skriver egna låtar och tävlar mot varandra sen på Grönkulla och idag fick allmänheten kolla och vi blev ditbjudna så då kommer man ju. Några låtar var rätt okej faktiskt, men många sög. Blir tydligen en sommar konsert med, men då har vi troligtvis fått sommarlov, men klart man kommer. Kan komma på dagen då när det är för skolan för då har vi kvällen till annat.

I morgon skulle jag vilja va med Hannes, men tror inte det går så blir nog att grilla och titta på TV eller någon film med. Kan ju ha en myskväll även om man är ensam. Ladda upp med godis och tända ljus :)
1 Astrid:

skriven

Jag vet inte riktigt hur jag hittade din blogg, men jag är glad att jag gjorde det :D. Prenumererar nu på din blogg på BlogLovin'!

Kommentera här: